Kattavasta sänkyvalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan runkopatjan

Runkopatjamme valmistetaan kestävästä kotimaisesta koivu-ja havupuuvanerista, kansainvälisesti hyväksytyistä Certipur-sertifikaatin omaavista kylmävaahto- ja älyvaahtomuoveista, kestävistä ja miellyttävistä laminoiduista huonekalukankaista. Voit tilata kotiisi veloituksetta näytepalan sinua kiinnostavasta verhoilukankaasta.

Tilaa näyte

Kotimaista työtä

Kaikki runkopatjamme valmistetaan Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaan maakunnassa omalla sohva- ja sänkytehtaallamme.
Takuuna kotimaisesta laadusta ja työstä on yrityksellemme myönnetty Avainlippu
softi sertifikaatit


 Premium -runkopatjat

Premium -runkopatjamme ovat laadukkaita kotimaisia runkopatjoja joissa on panostettu huippuluokan materiaaleihin parhaan nukkumiskokemuksen ja ergonomian saavuttamiseksi.  Kerroksellisen patjarakenteen ansiosta Premium -runkopatja tukee ja myötäilee vartaloasi juuri oikeasta kohdin.
Premium -runkopatjat alkaen: 518€
Verkkokauppaan

 


 

De Luxe -runkopatjat 

Olit sitten vartalotyypiltäsi tiimalasi (X), harteikas (Y) tai pyöreävartaloinen (O), pystymme valmistamaan sinulle juuri sopivan runkopatjan, joka myötäilee vartalonmuotojasi ja antaa parhaimman mahdollisen tuen kehollesi. Jotta voisimme valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan sängyn, kiinnitämme huomion vartalosi mittasuhteisiin (pituus, paino, vyötärön ja olkapäänkorkeus). Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan runkopatjan.

Voit räätälöidä juuri sinulle sopivan De Luxe -runkopatjan helppokäyttöisellä sänkyeditorillamme. Kokeile heti!

Sänkyeditoriin

 

© 2019 Soft-kaluste Oy • Sivuston suunnittelu WebGarden Oy