Kattavasta patjavalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan patjan.

Soft -patjat valmistetaan kansainvälisesti hyväksytyistä Certipur-sertifikaatin omaavista kylmävaahto- ja älyvaahtomuoveista, kestävistä ja miellyttävistä laminoiduista huonekalukankaista. Voit tilata kotiisi veloituksetta näytepalan sinua kiinnostavasta verhoilukankaasta.
Tilaa näyte

Kotimaista työtä

Kaikki patjamme valmistetaan Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaan maakunnassa omalla sohva- ja sänkytehtaallamme.
Takuuna kotimaisesta laadusta ja työstä on yrityksellemme myönnetty Avainlippu

softi sertifikaatit


 


Premium -patjat

Premium -patjamme ovat laadukkaita kotimaisia patjoja joissa on panostettu huippuluokan materiaaleihin parhaan nukkumiskokemuksen ja ergonomian saavuttamiseksi.  Kerroksellisen patjarakenteen ansiosta Premium -patja tukee ja myötäilee vartaloasi juuri oikeasta kohdin.

Premium1 patja

Premium -patjat alkaen 391€
 Verkkokauppaan

Visco -patjat 

Visco -patjat on yhdistelmä jämäkkää erikoisvaahtomuovia sekä lämpöön reagoivaa viskoelastista vaahtomuovia joka muotoutuu vartalosi muotojen mukaisesti ja tarjoaa miellyttävän painottomuuden tunteen nukkueassasi.

visco patja

Visco -patjat alkaen 908€
 Verkkokauppaan

De Luxe -patjat 

Olit sitten vartalotyypiltäsi tiimalasi (X), harteikas (Y) tai pyöreävartaloinen (O), pystymme valmistamaan sinulle juuri sopivan patjan, joka myötäilee vartalonmuotojasi ja antaa parhaimman mahdollisen tuen kehollesi. Jotta voisimme valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan patjan, kiinnitämme huomion vartalosi mittasuhteisiin (pituus, paino, vyötärön ja olkapäänkorkeus). Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan patjan.

De Luxe runkosänky

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan patjan. Kokeile heti!
Sänkyeditoriin

© 2019 Soft-kaluste Oy • Sivuston suunnittelu WebGarden Oy