Patjat

Kotimaiset patjat tehtaanverkkokaupasta

Patjamme siivittää sinut hyviin uniin.
Patja soveltuu monenlaiseen tarkoitukseen. Voit vaihtaa jo olemassa olevaan runkosänkyysi uuden patjan kädenkäänteessä, tai tarjota vieraille erinomaiset yöunet vierashuoneessa.

Panostamme laatuun.
Patjoissamme on panostettu huippuluokan materiaaleihin parhaan nukkumiskokemuksen ja ergonomian saavuttamiseksi. Kerroksellisen patjarakenteen ansiosta patjamme tukee ja myötäilee vartaloasi juuri oikeasta kohdin.

Valikoimastamme löydät kaikki normaalikokoiset patjat, 80cm, 90cm 120cm. Parivuoteen sängyn saat yhdistämällä kaksi patjaa yhteen. Voit valita molempiin patjoihin omat jämäkkydet ja ominaisuudet sekä petauspatjat tai yhden ison petauspatjan. Esimerkiksi 160cm sängyn saat yhdistämällä kaksi 80cm patjaa toisiinsa.

Teemme myös erikoismittaisia patjoja ja petauspatjoja.
Jos haaveissasi on juuri sinun mittojesi mukainen patja tai runkosänkyysi ei mahdu standardikokoinen patja, me pystymme valmistamaan patjan myös mittatilauksesta. Ota rohkeasti yhteyttä meihin.
Ota yhteyttä

Kotimaista laatua.
Kaikki patjamme valmistetaan omalla tehtaallamme Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Osoituksena kotimaisuudesta meille on myönnetty Avainlippu.

Soft kaluste softi.fi

Uusi patja nopealla toimitusajalla kotiovelle toimitettuna.
Normaali toimitusaikamme patjoille on 2-3 viikkoa tilauksesta.

Tilaa kangasnäyte kotiisi.
Voit tilata kotiisi veloituksetta näytepalan sinua kiinnostavasta verhoilukankaasta.

Tilaa näyte


Patjat

patjat alkaen 319€ sis kotiinkuljetuksen.

 softi patjat soft kaluste

 

 

 

 

Premium -patjat
Patja koostuu kahdesta kerroksesta.
Pintakerros on miellyttävän pehmeää erikoisvaahtomuovia, joka joustaa juuri sopivasti mukaillen vartalosi muotoja.
Patjan ytimenä on 15 senttimetriä paksu hr-vaahtomuovikerros, joka tekee patjasta tukevan ja pitkäikäisen.

 Premium1 patja

 

 

 

 

 

 


De Luxe -patjat
Premium patja 74x200

 

 

 

 

 

Jokainen De Luxe -patja räätälöidään juuri sinun vartalollesi sopivaksi. Jotta voisimme valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan patjan, kiinnitämme huomion vartalosi mittasuhteisiin (pituus, paino, vyötärön ja olkapäänkorkeus). Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan patjan.

De Luxe -patja koostuu kolmesta kerroksesta, patjan ytimestä, vyöhykekerroksesta ja pintakerroksesta. Ytimen päälle asetetaan yksilöllisesti räätälöity vyöhykeosio joka on valmistettu profiloidusta erikoisvaahtomuovista. Vyöhykkeen päällä on 5 senttimetrin kerros vartalosi muotoja myötäilevää memory-vaahtomuovia.

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan patjan. Kokeile heti!
Sänkyeditoriin


Patjamme valmistetaan kansainvälisesti hyväksytyistä Certipur -sertifikaatin omaavista kylmävaahto- ja memory-vaahtomuoveista, kestävistä ja miellyttävistä laminoiduista huonekalukankaista.  Patjan verhoilun voit valita useista erilaisista tyypeistä ja väreistä.

 

 

Soft Kaluste Logo RGB nega

© 2019 Soft-kaluste Oy • Sivuston suunnittelu WebGarden Oy