Runkopatjat

Kotimaiset runkopatjat tehtaanverkkokaupasta

Soft Kaluste 160 runkosänky


Runkopatjamme siivittää sinut hyviin uniin.

Runkopatja soveltuu monenlaiseen tarkoitukseen. Se toimii erinomaisena sinkkukodin sänkynä, vierashuoneen varavuoteena tai parisänkynä kun yhdistät kaksi runkopatjaa toisiinsa.

Panostamme laatuun.
Runkopatjoissamme on panostettu huippuluokan materiaaleihin parhaan nukkumiskokemuksen ja ergonomian saavuttamiseksi. Kerroksellisen patjarakenteen ansiosta runkopatjamme tukee ja myötäilee vartaloasi juuri oikeasta kohdin. Vahvan koivu-havupuuvanerirungon ansiosta sängyn runko ei vääntyile ja se kestää vuosien käyttöä.

Valikoimastamme löydät kaikki normaalikokoiset runkopatjat, 80cm, 90cm 120cm. Parivuoteen sängyn saat yhdistämällä kaksi runkopatjaa yhteen. Voit valita molempiin runkopatjoihin omat petauspatjat tai yhden ison petauspatjan. Esimerkiksi 160cm sängyn saat yhdistämällä kaksi 80cm runkopatjaa toisiinsa.

Teemme myös erikoismittaisia runkopatjoja ja petauspatjoja.
Jos haaveissasi on juuri sinun mittojesi mukainen runkopatja tai tilaan ei mahdu standardikokoinen sänky, me pystymme valmistamaan sängyn myös mittatilauksesta. Ota rohkeasti yhteyttä meihin.
Ota yhteyttä

Kotimaista laatua.
Kaikki runkopatjamme valmistetaan omalla tehtaallamme Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Osoituksena kotimaisuudesta meille on myönnetty Avainlippu.

Soft kaluste softi.fi

Uusi sänky nopealla toimitusajalla kotiovelle toimitettuna.
Normaali toimitusaikamme runkopatjoille on 2-3 viikkoa tilauksesta.

Tilaa kangasnäyte kotiisi.
Voit tilata kotiisi veloituksetta näytepalan sinua kiinnostavasta verhoilukankaasta.

Tilaa näyte


Runkopatjat

Runkopatjat alkaen 518€ sis kotiinkuljetuksen.

Softi runkopatjat soft kaluste

 

 

 

 

 

 Premium -runkopatjat
Patja koostuu kahdesta kerroksesta.
Pintakerros on miellyttävän pehmeää erikoisvaahtomuovia, joka joustaa juuri sopivasti mukaillen vartalosi muotoja.
Patjan ytimenä on 15 senttimetriä paksu hr-vaahtomuovikerros, joka tekee patjasta tukevan ja pitkäikäisen.

Alarunko on valmistettu vahvasta koivu-havupuuvanerista, jossa on vahva sälepohjarakenne.

Premium runkosänky

 

 

 

 

 

 

 


De Luxe -runkopatjat
Runkosänky premium180x200 v.harmaa wenge jalat

 

 

 

 

 

Jokainen De Luxe -runkopatja räätälöidään juuri sinun vartalollesi sopivaksi. Jotta voisimme valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan sängyn, kiinnitämme huomion vartalosi mittasuhteisiin (pituus, paino, vyötärön ja olkapäänkorkeus). Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan sängyn.

De Luxe -patja koostuu kolmesta kerroksesta, patjan ytimestä, vyöhykekerroksesta ja pintakerroksesta. Ytimen päälle asetetaan yksilöllisesti räätälöity vyöhykeosio joka on valmistettu profiloidusta erikoisvaahtomuovista. Vyöhykkeen päällä on 5 senttimetrin kerros vartalosi muotoja myötäilevää memory-vaahtomuovia.

De Luxe runkosänky

 

 

 

 

 

 

 

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan runkopatjan. Kokeile heti!
Sänkyeditoriin


Runkopatjamme valmistetaan kestävästä kotimaisesta koivu -ja havupuuvanerista, kansainvälisesti hyväksytyistä Certipur -sertifikaatin omaavista kylmävaahto- ja memory-vaahtomuoveista, kestävistä ja miellyttävistä laminoiduista huonekalukankaista. Sängyn verhoilun voit valita useista erilaisista tyypeistä ja väreistä.

Soft Kaluste Logo RGB nega

© 2019 Soft-kaluste Oy • Sivuston suunnittelu WebGarden Oy